Posting Failure

New users, read this stuff first!
deanobeano
Posts: 65
Joined: Fri Oct 09, 2015 4:22 pm

Posting Failure

Postby deanobeano » Wed Mar 09, 2016 9:57 pm

Hi Koos,

I have just spent the last 30 mins or so typing out an update and adding pictures to my layout blog only to find that when i hit the preview button it tells me to LOGIN !!!!

When i do i cannot find the newly written details.

This is the second time its happened and its very frustrating - is it me or the system?

Kind regards

Dean
Dean Halls

User avatar
torikoos
Posts: 821
Joined: Mon Nov 09, 2009 10:46 pm
Location: Newton Abbot, Devon, UK .
Contact:

Re: Posting Failure

Postby torikoos » Thu Mar 10, 2016 11:33 am

Hi Deano,

that's odd indeed, I'll have to look into that...

I must admit I haven't used the 'preview' button myself recently, but I'll give it a try by posting this message......

......And that seems to be working OK.

How are you adding the pictures? Are you trying to post them directly to the forum, or are you doing it by inserting links such as those via Flickr (pasting in BBcode) to embed it in your message?
Direct posting is not possible, and could be that this is why you get the error.

Try and post a bit of text, preview, and then submit. If that works, edit your post and try and add a picture and see where it goes wrong?
Koos Fockens -Devon UK. North American Model Railroading
Age is just a case of mind over matter. If you don't mind, then it doesn't matter.

deanobeano
Posts: 65
Joined: Fri Oct 09, 2015 4:22 pm

Re: Posting Failure

Postby deanobeano » Thu Mar 10, 2016 10:18 pm

Hi Koos,

Thanks for the timely response, I will try this out using the iPad without photos. I wonder if my login is just dropping out - perhaps it's because I'm waffling and it's a silent protest!!!!

Well that seems to work ok. The next post will be via the laptop so that I can add photos by pasting the bbcode into the post.
Dean Halls

deanobeano
Posts: 65
Joined: Fri Oct 09, 2015 4:22 pm

Re: Posting Failure

Postby deanobeano » Thu Mar 10, 2016 10:29 pm

Hi Koos,

Now posting from the HP laptop to see if the problem persists - a photo perhaps

ImageCentre of the Interlocking by Dean Halls, on Flickr

lets see if this works using preview

And so it does - perhaps i should just keep the posts short?

Kind regards

Dean
Dean Halls

User avatar
torikoos
Posts: 821
Joined: Mon Nov 09, 2009 10:46 pm
Location: Newton Abbot, Devon, UK .
Contact:

Re: Posting Failure

Postby torikoos » Thu Mar 17, 2016 9:12 pm

it worked, all good :-)
Koos Fockens -Devon UK. North American Model Railroading
Age is just a case of mind over matter. If you don't mind, then it doesn't matter.


Return to “Forum Info, Rules, Help”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest